Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Autor: | Vloženo: 23.04.2014 000 09:29 | Témata: Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Cena

Dobrý den,
1. Nechápu že zde je cena o 2500 menší a po kliknutí pro vstup do obchodu jsem zjistil skutečnou cenu 12 477.To asi v pořádku není. ...
2. A na internetu jsem našel i podobný přístroj myslím Antipe nebo tak nějak, o dost levnější, ale funkčně bych řekl stejné???
3. A poslední dotaz,nevidím rozdíl mezi tím klasickým a sensitive co nabízíte, snad jen v tom že ten druhý je bez použití druhé osoby (na ruce), znamená to tedy že ten základní bez asistence 2 osoby nejde na ruce použít?

  • 23. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    pokusíme se odpovědět jak nejlépe budeme moci:
    Takže k bodu:

    1) Ceny na serveru Heureka.cz bohužel samy měnit nemůžeme, ty Heureka odebírá přímo od nás a je jen na ní, kdy a jak je zveřejní. Vzhledem k tomu, že Heureka.cz měnila tento týden majitele, je dost možné, že došlo k chybě právě kvůli tomu. Vždy jako závazné prosím berte ceny na e-shopech. Velmi se omlouváme, pokud Vám kvůli tomu vznikli nepříjemnosti. Provozovatele serveru Heureka.cz jsme již kontaktovali.

    2) Electro Antiperspirant je absolutně prvním a jediným zařízením tohoto typu na světě, které získalo během klinického testování pod dohledem lékařů potvrzení o účinnosti u 100% pacientů, stejně tak Electro Antiperspirant Sensitive obsahuje chráněnou technologii, kterou nikdo jiný ze zákona používat nemůže. Stejné výsledky tedy nezískáte. I když je možné, že některé levné čínské napodobeniny takový dojem budou budit, stejně jako u falzifikátů přístroje iPhone. O funkčnosti takových napodobenin si však jistě uděláte obrázek sám.

    3) Oba Electro Antiperspiranty Vás zbaví jakéhokoli typu pocení (včetně stresového), bez ohledu na jeho příčinu. Electro Antiperspirant Sensitive aplikuje terapii odlišným způsobem, který je citlivější zejména dámské pokožce a zároveň umožňuje terapii obou dlaní zároveň bez asistence druhé osoby, což v případě klasického Electro Antiperspirantu není možné (přístroj Vám musí pomoci někdo zapnout a vypnout). V případě Electro Antiperspirantu Sensitive lze použít přídavné komfortní adaptéry do podpaží, u klasické verze pak ještě Speciální aplikátor Electro Antiperspirant, obličejovou masku Electro Antiperspirant, případně adaptér na čelo Electro Antiperspirant.

    Zjednodušeně lze říci, že pokud:

    1) Chcete mít 100% záruku funkčnosti?
    2) Chcete mít 100% záruku bezpečnosti?
    3) Chcete mít přístroj doma do druhého dne?
    4) Požadujete bleskové vyřízení případné reklamace?
    5) Požadujete rychlou servisní pomoc v případě poruchy přístroje?
    6) Chcete moderní přístroj, který splnil i ta nejpřísnější kritéria EU z poslední doby?
    7) Chcete, aby Vám přístroj vydržel co nejdéle a náklady na jeho provoz byly minimální?

    Pokud na tyto dotazy odpovíte ANO, vybrali jste si Electro Antiperspirant, konkurence nic z toho nenabízí,
    ale o tom si jistě uděláte obrázek sami při porovnání nabídek.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.