Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Autor: | Vloženo: 05.07.2014 000 19:51 | Témata: Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Pocení po celém těle stejně intenzivně jako v podpaží

Dobrý den,

zajímá mě, jestli když si vlastně ucpu pory, mi nebude obrovské vedro pak? a co když cvičím a logicky se potit potřebuju??
A co dělat pokud se opravdu potím úplně všude? Předpokládám že když bych elektrody ponořil do vany, tak to asi nebude dost výkonný že?

děkuji

  • 9. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu Electro Antiperspirant

    Dobrý den,

    velmi děkujeme za Váš dotaz. Electro Antiperspirant "neucpává póry" jak píšete, pouze zastavuje nadměrné pocení na těch částech těla, která jsou postižena hyperhidrózou.

    Pocení při cvičení, které popisujete slouží k ochlazování organismu, to ano. Nikdo si však neochlazuje organismus ploskami dlaní, nohou, hlavou nebo dalšími partiemi, ke kterým proudící vzduch (který je společně s potem nutný k tomuto ochlazení) nemá často přímý nebo žádný přístup. K ochlazení dochází tzv. sublimací nebo-li odpařením potu nikoli zapařením v botách nebo kapsách kalhot. Zastavit pocení na celém těle by opravdu nebylo přirozené, Electro Antiperspirant ho však zastaví jen na místech, kde člověku znemožňuje normálně fungovat ve společnosti. Ruce, nohy, hlava, břicho, záda, stehna, hruď, hýždě a další partie Electro Antiperspirant zvládne. Nikdo z našich klientů ho však nepoužívá na všechny najednou. Vždy zastaví nadměrné pocení, tam kde je trápí nejvíce a zbytek těla zajistí bezvadné ochlazování organismu a odvod škodlivin, tak jako předtím.

    Přístroje jsou velmi výkonné a zároveň šetrné, používat je však způsobem, kterým popisujete (ve vaně) není v souladu s návodem, proto se takto používat nesmějí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.