Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Autor: | Vloženo: 17.08.2014 000 11:43 | Témata: Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Který elektroantiperspirant?

Prosím máte někdo vyzkoušeno třeba ten Sensitive nebo sadu pro rychlou terapii? Jestli je to taky tak účinné? Děkuji.

  • 19. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Electro Antiperspirant

    Dobrý den,

    ve všech Electro Antiperspirantech je použita stejná patentovaná technologie. Důležité tedy je, jaké jsou Vaše potřeby, těm je pak každý z Electro Antiperspirantů speciálně přizpůsoben.

    Všechny Electro Antiperspiranty Vás zbaví jakéhokoli typu pocení (včetně stresového), bez ohledu na jeho příčinu. Electro Antiperspirant Sensitive aplikuje terapii odlišným způsobem, který je citlivější zejména dámské pokožce a zároveň umožňuje terapii obou dlaní zároveň bez asistence druhé osoby, což v případě klasického Electro Antiperspirantu není možné (přístroj Vám musí pomoci někdo zapnout a vypnout). V případě Electro Antiperspirantu Sensitive lze použít přídavné komfortní adaptéry do podpaží, u klasické verze pak ještě Speciální aplikátor Electro Antiperspirant, obličejovou masku Electro Antiperspirant, případně adaptér na čelo Electro Antiperspirant.

    Sada pro rychlou terapii končetin byla upravena tak, že umožňuje terapii obou rukou i obou nohou dohromady což zkrátilo délku terapie na polovinu, maximálně tedy nějakých 24 minut. Žádalo nás o to stovky našich klientů, kteří chtěli mít terapii co nejrychleji za sebou a být v suchu, tak jsme jim vyšli vstříc a vyvinuli to. U ostatních Electro Antiperspirantů totiž musíte léčit nejprve jednu ruku a jednu nohu a poté druhou ruku a druhou nohu, což je časově náročnější, nějakých 48 minut. Ta efektivita je u všech Electro Antiperspirantů maximální. Se sadou ale nestrávíte terapiemi takovou dobu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.