Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 21.03.2023 000 08:44 | Témata: Poradna Hightech Development Electro Antiperspirant

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

PODVODNÍCI - Vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti

Vlastním starší electro antiperspirant od rovnakého výrobcu, no jeho používanie je pre mňa takmer neznesiteľné. Mám veľmi citlivú pokožku a používanie atp ma štípe, páli a reže. Preto som sa rozhodla kúpiť si od nich najvyšší model ELITE, pri ktorom sľubovali, že užívateľ nebude cítiť žiadne nepríjemné pocity pri terapii. Bola to blbosť!!!! Používanie prístroja ELITE je rovnako nepríjemné ako používanie najlacnejšieho modelu. Tento model sa ABSOLÚTNE NEOPLATÍ vzhľadom na cenu (bez zľavy 1177 €!!!). Nie je lepší vôbec v ničom, len má iný dizajn a viac gombíkov. Rozhodla som sa ho vrátiť hneď po prvom použití a naďalej používať svoj starý lacnejší prístroj. O vrátenie peňazí som požiadala 16. 11. 2022. Dnes je 21. 3. 2023 = VIAC AKO 4 MESIACE!!!! a výrobca mi peniaze stále nevrátil a prestal komunikovať!!!

PODVODNÍCI!!!

Electroantiperspiranty vyrábajú aj iní výrobcovia a za nižšie ceny. Určite nekupujte od Hightech development!!!

  • Heureka.cz

    Heureka.cz

    22. března 2023

    Dobrý den,

    velmi nás mrzí vaše negativní zkušenost s tímto produktem. Můžete ji uvést také do recenzí, kde bude pro uživatele větším přínosem.

    S přáním pěkného dne
    Heureka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.