Nejnovější recenze ze sekce Zdravotnická technika
Produkt byl doručen nefunkční, ale chválím společnost "zapárkorun", která po reklamaci okamžitě sjednala nápravu v podobě nového produktu.
Děkuji a přeji pěkný den.
Kubát
- jednoduchá obsluha
- bezbolestné měření
- český návod
- zatím žádné výhrady
Líbí se mi pro svoji jednoduchost a rychlost měření, které je přehledně zobrazováno nejen na barevném display, ale v českém návodu i jednoduchý QR kód na nainstalování aplikace do telefonu, kde je možné přidat více uživatelů a hodnoty průběžně doplňovat a kontrolovat změny. Za mě drobný, ale přitom dobře vybavený pomocník k domácí kontrole saturace hemoglobinu kyslíkem a tepové frekvence.
- velikost
- lehkost
- srozumitelnost většiny údajů
- vše ok
skladný produkt jak již oxymetry bývají, méně srozumitelný návod, 200 stránek drobounkého písma, naštěstí pouze 15 stránek je v českém jazyce, jen ho trochu hledáte. Nicméně je velmi snadné intuitivně vložit baterie a začít měřit svůj objem kyslíku v žilách a funguje to skutečně dobře, přístroj zaznamená i hluboký nádech a vyjádří svoji spokojenost zvýšením procent objemu kyslíku v krvi. Dokáže se dobře dorozumět s telefonem, kam přes Blue too napadají informace velmi hravě a vidíte je pěkně pohromadě.
- jednoduché použití
- dobře čitelný barevný display
- rychlé měření okysličení krve i tepu
- neinvazivní metoda
- návod k použití nelze pohodlně přečíst (miniaturní písmena) na internetu návod sice je, ale ne všichni mají přístup k internetu (např. staří lidé)
Oxymetr Tesla Smart se používá jednoduše "bez kapky krve", metoda je nenvazivní, výsledky měření se téměř obratem zobrazí na přehledném displeji. Oceňuji, že přístroj lze propojit přes bluetooth s aplikací Tesla smart a že součástí balení jsou i baterie a šňůrka, na kterou lze přístoj zavěsit. Nevýhodu jsem žádnou nenašla, jen návod je velmi obtížně čitelný i s lupou, písmenka jsou abnormálně malá.
- Jednoduchost přístroje
Oxymetr Tesla Smart má kompaktní rozměry - je akorát malinký. Údaje na přístroji jsou dobře čitelné. Člověk nemusí znát žádané paramatry měřených hodnot, když je něco v nepořádku, přístroj upozorňuje pípáním - zkoušela jsem při povytáhnutí prstu, aby byly hodnoty nižší, přístroj ihned reagoval. Používání je velmi snadné, ovládá se jedním tlačítkem.
- Malé jednoduché zpracování
- Moderní designe
- Vhodný dárek pro seniory
Malý kompaktní rozměr , jednoduché zpracovaní , nadčasový designe. Vodný ke kontrole zdraví . Perfektní dárek pro seniory . S produktem jsem byl velice spokojený . Vše funguje tak jak má mohu jen doporučit pro toho kdo si chce hlídat své zdraví a nebo zdravý svých blízkých.
- velmi pěkný,malý..účinný.
- není nic co by se mi nelíbilo..
Pulzní oxymetr Tesla Smart je praktickou zdravotní pomůckou.Velmi pěkný,malý,jednoduchý,přehlední display.oxymetr podporuje technologie Bluetooth..spokojenos se vším..upozorní i na stav baterie,Pokud jsou naměřené hodnoty špatné, oxymetr vás upozorní zvukovým signálem.
- Velký přehledný displej
- Indikator nízkého stavu baterie
- Automaticke vypnutí
- Bezdratove připojení Bluetooth pro přenos dat
- Malý nepřehledný návod
Tesla Smart Oxymeter, je malý, lehký přístroj, který můžete nosit všude s sebou. Použití je jednoduché a srozumitelné, ale nelíbí se mi návod je miniaturní, nepřehledný, bez brýlí nepřečtete. Má pěkný barevný přehledný displej, výhodou je alarm, který Vás upozorní na problém a také upozorňuje na funkčnost baterie, tím pádem si můžete býti jisti přesného měření. Vřele doporučuji, já jsem na velice spokojena.
Beurer PO 80 pulzní oxymetr
nákupec
Přidáno: 21. prosince 2022
(naposledy upraveno 31. prosince 2022)
- účel
- momentální cena u zeleného skřeta
- snadnost používání
- možnost měření i souvisle 24 hodin - ale kdo to vydrží mít na prstu tak dlouho?
- není u toho SW - CD
- těžko se stahuje - problémy s přihlášením, registrací
- SW není v češtině ani slovenštině, několik jiných jazyků je
- přenos souborů do PC není zrovna jednoduchý, na rozdíl např. Beuer kardio ECG nebo tlakoměru
- nemá vnitřní paměť pro možnost stahování několika výsledků měření najednou. Po každém měření se výsledek předchozího měření vymaže.
Komu stačí co to umí nasazené na prst, bude spokojený. Kdo si to bude chtít přenášet a uchovávat v PC potřebuje mít trochu "fištróna" ale dá se. Je to jen přes kabel, ne BT.
Veškeré ovládání a nastavování je jen tím jedním viditelným tlačítkem - délkou jeho stisků a v různých situacích zobrazených na displeji v kombinaci s ovládáním ikon myší na monitoru PC. V návodu je popsáno. Vzhledem k nedodávanému SW a jeho nutností ho hledat a stahovat z netu doporučovat nebudu, ale ani odrazovat. Každý ať uváží sám.
- funguje
- pro někoho nepříjemné
Při správné koncentraci, je to absolutně nejlepší lék na rýmu a spolu s inhalací, je pak bezkonkurenční -inhalace uvolní, konvička vypláchne. Spoustě lidí se zdá použití odpudivé nebo nepříjemné, ale celkem zbytečně, aplikace není nijak dráždivá.
- kvalitní zpracování
- životnost
Používáme při poskytování zdravotních služeb, a byly jsme nuceni požídit do výuky, protože levnější nebo jednorázové nevydrželi toliko užívání. U těch ambu musí být použito vnější násilí, aby se poškodili. Například propíchnutí vakem, nebo ulomení kroužku při nasazování a sundavání filtru. Určitě se vyplatí z hledisko dlouhodobé investice.
Contec Medical Devices Certifikovaný oxymetr pro děti Contec CMS50Q1 s českým návodem, bateriemi, a DIY nálepkami. Pouzdro zdarma
Spoľahlivý a rýchly prístroj s pekným detským dizajnom. Súčasťou balenia boli aj baterky a púzdro, čo som veľmi ocenila.
- Velká spokojenost
- Pomáhá
- Snadné použití
- splnilo očakávania, robí čo má
- nestabilný tvar podstavy umožňuje prevrátenie prístroja počas používania
Odporúčam. Ideálne ako prevencia s deťmi v škôlkovom veku.
Funkční a přesně to co bylo potřeba, aby tlakoměr opět fungoval bez náhradních baterií.
- ergonomické tvarování
- pohodlné použití
- srozumitelný návod včetně videa na internetu
- trochu vyšší cena pro plastový výrobek
- Kvalitní produkt za odpovídající cenu.
Oxynow oxygen inhalační kyslíková láhev Mentol 8 l 4 ks
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. srpna 2022
- Rychlé doručení, doplní energii, úžasné videa
Oxynow jsem si vybral, protože je mi nejvíce sympatický ze všech ostatních značek. Miluju jejich videa na sociálních sítích
- rychlá dodávka
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »