Nejnovější recenze ze sekce Zdravotnická technika
funguje dobře
- Dobré funkce za dobrou cenu.
- Různé nástavce, solidní výkon v poměru k ceně
- Je super a funguje!
Elektro Antiperspirant používám od roku 2015, kdy jsem se o něm dozvěděla, neváhala jsem a chtěla ho hned vyzkoušet i přes pro mě vysokou cenu a jsem překvapena, že to nejsou jen sliby, ale fakt funguje. Používám ho s přestávkami, když se začne pocení rukou objevovat, ta si pár terapií aplikuji a je zase pokoj. Také jsem hrdá na to, že je to Český výrobek.
Splnil naše očekávání, měří dobře.
- kvalita zpracování
- ok
- vše ok
- Oproti modernějším přístrojům nutnost kalibrovat. Ale to není vina samotného roztoku.
nebyl nikde jinde k sehnání, to je ta výhoda.
Kayleinster Pulzní oxymetr na prst - BR5015
Přidáno: 24. května 2021
(naposledy upraveno 24. května 2021)
Zakoupeno v Braunstar
S výrobkem jsem spokojen.
- Funguje skvěle. Parafín se rychle rozehřeje.
- Funguje jak má
splňuje předpoklad
Na každém prstu jedné ruky naměříte významně jiné hodnoty.
- možnost synchronizace s aplikací v telefonu
- Přehledný displej s automatickým otáčením
Čekal jsem jednoznačnější údaje. Proměřil jsem rodinu a pár známých a u některých začala saturace na 97%ˇa během pár sekund poklesla na 95 někde i 94 a pak během minuty kolísala mezi těmito hodnotami. Navíc u lidí s prokazatelně lepší fyzickou kondicí (kolo běh) to ukazovalo nižší hodnoty saturace než u lidí s horší kondicí. Nejvíce podivné pak bylo, že to nejvyšší hodnotu 99% ukázal přístroj u sice zdravé, ale (celoživotně) nesportující padesátileté osoby a to opakovaně a ani po 30 sekundách se ta hodnota nezměnila. Následně opět měření u sportujících osob a opět to ukázalo nižší hodnoty. Nutno ale podotknout, že to alespoň u stejných osob ukázalo třeba druhý den stejné hodnoty, takže shora popsané zřejmě nebude chyba konkrétního přístroje, ale tipuji že to je důsledkem použité metody měření a bude to asi u všech přístrojích založených na tomto principu stejné. Přístroj vracet nebudu, ale pro sportovní využití mi připadá nepoužitelný. Ale snad by dokázal indikovat závažný zdravotní problém, jehož důsledkem by bylo výrazně nedostatečné okysličování krve.
Velmi jednoduche ovladani.
Spolehlivě ukáže dobu a množství aplikace inzulínu ,což na tomto trhu chybí !Doporučuji všem ,kteří mají doma toho Němce a nepamatují si,zda si aplikovali inzulín jako já !!
- Nízka cena, jednoduché ovládání, přesné výsledky
Přístroj je snadno ovladatelný a poskytuje dostatečně přesné výsledky (porovnával jsem s profesionálním přístrojem). To vše za nízkou cenu.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »