Nejnovější recenze ze sekce Zdravotnická technika
- Jednoduché použití
- Miminku se rychle uleví
- Bez nežádoucích účinků
Po přechodu na umělé mléko trápí moje miminko plynatost. Po vyzkoušení všech možných cviků, kapek a čípků už jsem si nevěděla rady a vyzkoušela jsem tedy rektální rourku Windi. Použití rourky je naprosto jednoduché, pro miminko bezbolestné a hlavně rychle uleví. Užší konec rourky se zasune do zadečku a za chvíli je slyšet písknutí, což znamená, že se uvolnily větříky. Balení obsahuje 10 jednorázových rourek, které už jsme spotřebovali, ale máme na cestě další balení. Doporučuji.
- Rychlý účinek
Tato věcička nás zachránila od bolesti bříška. Úleva přišla rychlostí blesku. Použití je snadné. Doporučuji všem maminkám i tatínkům, kteří mají miminko, které trpí kolikami a bolestmi bříška. Ja jsem abi nevěděla, ze něco takového existuje, co mému miminku pomůže. Teď už to vím a můžu doporučovat dál.
- rychlá úleva
- možno použít již od narození
- jednoduchá manipulace
- bez chemie a léků
- x
Jednoduchá pomůcka pro rodiče malých dětí, kterým může ulehčit těžké chvilky při bolení bříška nebo prdících. Rektální rourka Windi od @profimedbaby.cz je malý pomocník při velkých potížích. Dutá trubička snadno a rychle pomůže při bolestech a okamžitě uleví od plynatosti. Není nutné dále používat kapičky či jiné léky. Oceňuji možnost použití již od narození.
- Jednoduchost
- Snadne pouziti
- Okamzity efekt
Rektální rourka Windi je skvělým pomocník pro všechny rodiče miminek, které trápí koliky a bolesti bříška. Po použití rektalni rourky se diteti okamžitě ulevilo. Rourka se snadno a bezpečně používá a efekt je téměř okamžitý. Nemusite se niceho bat. Vřele doporučuji vsem rodicum.
- Funguje
- Jednoduché použití
Naprosto úžasný pomocník při boji s větříky. Použití je velice jednoduché, po zasunutí do zadečku miminka se ozve písknutí, čímž se miminku uleví. V balení je 10 kusů, my jsme zatím použili 4. Vyhovuje mi jednoduchá aplikace, bez chemie nebo nežádoucích účinků. Doporučuji!
spokojenost
- Balení
- Návod v češtině
- Sspolehlivost
- Dobře se zavádí
Byli jsme moc spokojeni. Balení vypadá velmi hezky a roztomilé, je v něm několik kusů, rekla bych, že jsou plastové, víc bych ocenila 100% lekařský silikon. Dobře se zavádí , hůř bych ohodnotila , že se čistí a nebo jako jednorázové- to by vyšlo hodně draze. V celkovém dojmu to doporučuji.
- kvalita
- jednoduche pouziti
- opravdu funguje
Jsem velmi spokojena s produktem. Jeho pouziti je velmi jednoduche. Miminku namasiruji trosku brisko, aby doslo k uvolneni briska, treba i trosku nahraju peckovym polstarkem a po te natru spicku rourky lubrikantem a zavedu do zadecku. Pokud dojde k uspesnemu uvolneni briska, uslysite pisknuti. Opravdu to funguje a brisko jiz neboli.
- Krasny obal
Rektalna trubička windi je super rychly pomocník hlavne na cestach keď nemate po ruke všetky kapky proti prdíkom a na trávenie. Zaujme i krásne balenie a milý obal produktu. Použitie je velmi jednoduché a hygienické a dieťa pri ňom neutrpí žiadny šok.
- Dostatečné množství ks v balení
- Jednoduché a rychlé použití
- Uvolní bříško
- Chybějící lubrikant
- Není vhodné užívat moc často
U malých miminek je bolení bříška bohužel na denním pořádku. Jsem ráda, že jsem měla možnost daný produkt vyzkoušet. I přesto, že náš syn měl četnou stolici, tak byl schopen v noci ze spaní tlačit, skučet, hekat, plakat a každá noc byla náročná. Poprvé jsme vyzkoušeli před spaním, když na miminku bylo vidět, že se kroutí a tlačí, ale bezvýsledně. Úspěch se dostavil a následná noc byla o poznání lepší. V článcích jsem se dočetla, že není vhodné tyto rourky používat zbytečně často, aby neochably svalíky a podporovala se přirozená snaha miminka o uvolnění bříška. Užila jsem jej jen v okamžicích, kdy už nic jiného nepomáhalo a miminko se očividně trápilo a tlačilo. V návodu je uvedeno, že se má rourka potřít lubrikantem, ale bohužel není ani v minimálním množství součástí balení.
- snadné použití
- zatím nic
recyklovatelný materiál, neobsahuje PBA a ftaláty, snadné a šetrné použití. Vhodné už od narození. testováno a navrhnuto lékaři. okamžitá pomoc proti neduhám v dětském bříšku. zatím jsme ji použili pouze jednou, ale určitě koupíme další balení, když bude potřeba. přijatelná cena.
- dobře se drží
- bez chemie
- design
Tento produkt je přesně to co rodič miminka potřebuje, kdyby nastala ta obáváná situace. Líbí se mi především, že miminku nemusíme kapat preventivně žádné chemické kapičky, ale zkrátka trubičku použijeme, když nás bolení bříška zrovna trápí. Dobře se drží v ruce a hned je po problému.
- Rychlé použití
- Rychlá úleva
Zatím jsem použila jen jednou, ale použití je opravdu velice snadné. Zavede se do zadečku a po písknutí se dcerce opravdu ulevilo. Upřímně doufám, že nebudu muset používat často, ale pokud ano, tak vím, že tohle ji opravdu pomůže. Prostě snadno a rychle je po problému :)
- Ucinost
Dobrý den,mela jsem moznost vyzkouset s trimesicni dcerkou. Nosni odsavacka je opravdu super,ta nam na sopliky moc pomohla a rektarni rourka je skvela,ta nam zabrala velmi rychle, takze oba dva vyrobky doporucujeme vsem maminkam. My urcite koupime. Hlavne zdravi!!!?
- Dobře se drží
Dokonalý pomocník při bolesti bříška. Miminko aplikací nijak netrpí a je vidět okamžitá úleva. Windi se stal součástí naší cestovní tašky na kočárek. Dítěti uleví okamžitě, bez nutnosti požití léků, kapek, bez rizika alergické reakce. Windi se stal součástí naší cestovní tašky na kočárek. Určitě doporučuji.
- 10 kusů v balení
- bez obsahu BPA
- neobsahuje silikon
- úleva při plynatosti
- žádný mínus nevidím
Windi je dutá trubička, kterou vynalezli lékaři. Její použití je velmi jednoduché a bezpečné. Líbí se mi, že neobsahuje latex ani BPA. Jedno balení obsahuje 10 ks rektálních katetrů. Nejdůležitější je, že skutečně funguje jak má a děťátko je po použití bez potíží.
- jasné instrukce
- snadná aplikace
- brzké výsledky!
- nezvyk při prvotním používání
O rektální rource jsem dříve neslyšela a znělo mi to trochu jako scifi, ale není se čeho bát. Ač jsem se použití docela obávala, instrukce na návodu byly dostačující a opravdu byly brzo vidět pozitivní změny! Určitě koupím další své kamarádce k narození jejího potomka.:)
- Snadne zavadeni bezbolestne
- Neni co vytknout
Přiznám se, že značku Fridababy jsem vůbec neznala. O to víc mě překvapila. A už jsem si od nich našla spoustu věcí, co samozřejmě potřebuju. Určitě koukněte na stránky profimed.cz a tam značku Fridababy najdete.
Teď už k testování.
Co určitě vychválím, je rektální katetr Windi. Pokud vaše miminko bojuje s prdíky a neustále pláče, doporučuji vyzkoušet.
- účinek
rektální rourka je velmi rychlá, účinná a jednoduchá pomůcka při bolestech bříška. Efekt je rychlý, funguje okamžitě, bez chemie a apod., kdykoliv ji může mit maminka u sebe a použít k úleve od koliky, křečí a jiných bolestí miminka, mohu plně doporučit
- účinek
- nejsou jednotlivě balené
Rektální rourka Windi se snadno používá a také mi rychle pomohla s obtížemi jako je kolika a bolesti bříška. Jediné co bych mohla vytknout je to, že rourky nejsou jednotlivě balené, ale jsou jen tak v krabičce. I tak je ale mohu doporučit, pomáhají..