Nejnovější recenze ze sekce Zdravotnická technika
- výborný a přesný
- rozhodně doporučuji
kvalitní
- Opravdu funguje
- Jednoduché použití
- Recyklovatelné
Rektální rourka je pro nás naprostý zázrak. Nejprve jsem byla trochu skeptická, ale když nepomohly žádné kapky, mastičky ani cvičení, říkala jsem si, že není co zkazit. Použití rourky je naprosto jednoduché a rychlé. Co je však hlavní, že je opravdu účinné. Po chvilce od zavedení se ozve písknutí a miminku se velmi uleví. Už jsem si koupila další balení. Doporučuji!
- Praktické
- Množství
- Bezpečnost
- Nemám
Rektální rourky značky windi mohu jen doporučit. Došlo balení 10 kusů a jsou velice praktické a ne jak klasické rektální rourky, u této značky nemám strach že zavedu rourku moc hluboko a synovi ublížím. Několikrát nas zachranily. Už nemusím používat žadné kapičky na bolení bříška
- Jsou skvělé a účinné
- Nemám zápory
Rektální rourka je super a z velmi kvalitního materiálu. Je to skvělý pomocník při problémech s bolestí bříška u miminek. Většinou po jídle. Úleva je znát velmi brzy. Už jsem si myslela že se ani rektální rourky nevyrábí. Doporučuji všem maminkám a miminkam.
- rychle uleví od bolesti bříška
- mimčo se rychle vyprázdní
- návod v češtině
- snadné použití
Podívná dutá trubka, co se mi dostala do ruky se nazývá rektální rourka Windi. Bohužel nemám žádné srovnání s jinými, jelikož jsem dosud používala při bolestech bříška u dětí pouze probiotika a kapičky proti nadýmání Espumisan.
10 rektálních rourek se nachází v krabičce, na které je podrobný český návod jak s nimi zacházet.
Jednoduše namasírujete miminku bříško, vezmete jeden katetr Windi, který namažete lubrikantem a vložíte opatrně do zadečku. Dítko se vyprdí a vyprázdní. Kdyby se nepovedlo, namasírujete bříško znovu. Efekt zaručen a můžete jít spát. Rourky jsou jednorázové. Hygienické, ale neekologické. Cena je trochu vyšší, než bych čekala.
cena, kvalita
- Funkce
- Jednoduchost
Použití těchto rektalnich rourek je naprosto jednoduché a vysoce efektivní. Účinky se dostaví okamžitě po přiložení. Miminko pocítí okamžitě úlevu a úplně odezní koliková bolest bříška. Dítě je ihned zklidněné a spokojené. Vyrobek je cenově dostupný a kvalitní.
- splní svůj účel
- pomůžou od bolestí bříška
- jemné a šetrné k miminku
Tyto rektální rourky mě opravdu překvapily svojí rychlostí účinku a jak rychle nám pomohly od bolavého bříška. Doporučuji všem rodičům, které mají miminka s častými kolikami, prdíky a bolestí bříška. Nám pomohly od probdělých nocí okamžitě. Balení obsahuje 10 jemných malých rektálních rourek, které dokonale splní svůj účel s okamžitou rychlostí.
- rychlý účinek
- jednoduché použití
- spokojenost miminka
děkuji za možnost testování. Při našich miminkovských potížích, které díky umělé výživě byly od samého počátku ,je tento pomocník k nezaplacení. Opravdu rychle a jednoduše pomůže a o to přece jde. Určitě doporučuji všem budoucím i stávajícím maminkám s malými robátky.
- rychlá pomoc
- účinek ihned
- jemné a šetrné
Tyto rektální rourky nám opravdu pomohly od probdělých nocí. Okamžitě pomohou od bolavého bříška. Velmi pěkně popsaný postup použití je na krabičce vyznačen, a po provedení dle tohoto návodu, byla ihned plná plínka a bolest bříška byl pryč. Balení obsahuje deset rourek, které jsou velmi jemné a šetrné i k novorozenci.
- Balení obsahuje hodně rourek
- Funguje, úleva od bolavého bříška miminka, prdíky jdou ven
- Nic, jsem spokojená
Když je člověk poprvé těhotný, tak si první pomyslí k čemu takové věci jsou a že to nebude třeba. Ale, jakmile se miminko narodilo a začly pláče z bolavého bříška, stane se tento pomocník vaším zachráncem. Balení obsahuje několik rourek, takže se nemusíte bát, že by to bylo jen na jedno použitípoužití. Máme štěstí, že naše malá trpí bolavým bříškem jen někdy, to pak rourku hned použijeme a je klid. Ale od kamarádky miminko trpí kolikami a to už se pak bez tohoto produktu opravdu neobejdete. Dala jsem jí tétéž vyzkoušet a slyšela jsem samé pochvaly. Mnohem jednoduší na použití než teploměr, u kterého jsem nikdy nevěděla jak moc hluboko strčit. Rourky jsou z tohoto pohledu zcela bezpečné.
- Snadné použití, vhodné i na cesty, rychlá pomoc
Jsem velice mile překvapená, očekávala jsem stejný efekt jako u klasické rektální rourky, ale hned při prvním použití jsem byla vyvedena z omylu. Během chviličky plná plenka a usměvavé miminko. Windi se stal součástí naší cestovní tašky na kočárek. Určitě doporučuji všema deseti.
- účinek
Rektální rourka Windi se snadno používá, má rychlý účinek a rychle řeší problém s kolikami. za sebe doporučuji, celkem rychle mi pomohly s problémy, které nás trápí už velmi dlouhou dobu a žádné jiné řešení nepomohlo dlouhodobě. kladem je i příznivá cena výrobku
- Snadné použití
- Okamžitá úleva pro miminko
- Žádné zápory
Rektální rourku od Windi, jsem věnovala své tetě, která má 4 týdenního chlapečka. Zkoušela už různé kapičky na bříško ale nezabíralo. V noci kdy už byla vážně zoufalá,prý zkusila rourku. Byla moc překvapená jak rychle se miminku ulevilo, prý se s rourkou jednoduše zachází. A teta se konečně vyspala. Takže prý super věc pro spokojenost a ulevení od bolesti bříška miminka .
- snadné použití
- rychlý efekt
Rektální rourka Windi je skvělým pomocníkem pro rodiče miminek trpících na koliky, bolesti bříška a nadměrnou plynatost. Dítku se okamžitě uleví a uvolní se prdíky. Rourka se snadno používá a efekt je okamžitý. Pro dítko to není téměř vůbec nepříjemné.
- Přírodní cesta jak ulevit dítěti od bolesti bříška bez rizika alergické reakce na různé medikamenty
- U produktu jsem nezaznamenala žádné negativní poznatky
Vynikající produkt k úlevě od bolesti bříška při kolikách a plynatosti. Přírodní a mechanickou cestou bez nutnosti používání medikamentů, bez rizika alergické reakce. Nenávyková metoda zejména pro první měsíce života, bez chemické zátěže a dalších problémů. Jednoduchá aplikace po promaštění konečníku nebo rektální rourky.
- praktické
- Účinnost
- Zpracování
Bolavé bříško našich dětí mám stále v živé paměti. Tato rourka je nyvržena a vyrobena evidentně těmi, kteří mají stejnou zkušenost jako mnoho a mnoho českých rodičů. Je bezpečná, to je hlavní. Díky měkkým, nedráždivým materiálům a jejich zpracování nehrozí poranění miminka. Použití je snadné a účinnost okamžitá. Rourka je šetrná nejen vůči dětskému tělíčku, ale také vůči životnímu prostředí. Snadno se udržuje v dokonalé čistotě, je tedy stále připravena k opakovanému použití. Snadno ji vezmete sebou na cesty. Doporučuji.
spokojenost
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »