Nejnovější recenze ze sekce Zdravotnická technika
- Dobrá cena
- 3v1
Nevýhodné že při určování cholesterolu se výsledek zobrazuje v mg/l a ne v mmol/l kteréžto označení používají naše laboratoře a tak je problém porovnat toto měření s laboratorním a tím zjistit zda jsem mimo správné hodnoty
- Kvalitní zpracování
- Cena koncentrátoru
- funguje
- Rychlé měření, kompaktnost a skvělá mobilita.
Jako screeningove vyšetření naprosto skvělé výsledky
- Můj přístroj MARS ModelMS-702 , díky Vám mohu dále využívat. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků . . .
- žádné běhání po obchodech
- stejná cena produktu jako doprava
Hightech Development Electro Antiperspirant
pravnyck
Přidáno: 21. října 2019
(naposledy upraveno 21. března 2023)
- Skutečně funguje! Člověk se prostě po několika terapiích přestane na ošetřovaných místech potit!
Měl jsem to štěstí, že jsem náhodou narazil na webu na Electro Antiperspirant. Díky výborným recenzím a 40denní garanci jsem neváhal a přístroj si koupil. Díky němu jsem se po bezmála 40 letech zbavil otravného a velmi život znepříjemňujícího extrémního pocení na dlaních, nohou a v podpaží. Změnil se mi život. Díky Electro Antiperspirantu mohu podat klientovi ruku bez obav, že to bude pro nás oba nepříjemné, jak je mokrá. Mohu tančit na akci, aniž zcela propotím v podpaží triko. Můžu sportovat, aniž budu mít propocené nohy, ponožky a boty.. . I když mi po dvou prvních týdnech terapie nezabrala, dostal jsem záhy od výrobce individuální plán, který zafungoval již po 3. terapii. Pocení ustoupilo na celé 3 měsíce. Udržovací terapie fungují, takže dnes se již celý rok nepotím, nebo jen tak málo, že to není nepříjemné.
m
- Opravdu funguje
- Délka účinku
- Možnost nákupu na splátky
Používám Electro Antiperspirant ELITE a je to stoprocentní úspěch. V době co jsem byl půl roku ve Francii jsem přístroj použil pouze dvakrát, ačkoli bylo jaro/léto a celkem horko. Normálně bych se potil jak vůl. Děkuji z celého srdce! Bez váhání doporučuji.
- spokojenost
vysoká kvalita výrobku
Běžné proužky do glukometru, funkční, nízká cena v porovnání s jinými obchody.
KRÁSNÝ - zdravotnická technika sro MANŽETA TONOMETRU KRÁSNÝ-ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA S.R.O. JEDNOHADIČKOVÁ ADULT
- materiál ze kterého je manžeta vyrobena klouže po paži- originál manžety byl lepší
materiál manžety klouže po paži
výhoda
Jednoduchá manipulace a šetrná píchnutí
- Zatím je to pro mě ještě těžce uvěřitelné, ale po osmi procedurach na nohou i rukou pocení zmizelo. Uvidím, po jaké době to budu muset zopakovat, ale jsem nadšená, nohy I ruce mám tak suché, že mám potřebu si je mazat krémem, to se mi nikdy nestavalo a už vůbec ne v létě ve vedrech. Jestli se nadměrně potite, je vám trapné někomu podat ruku, nosíte uzavřené boty, aby ostatní neviděli to množství potu na nohou.. Neváhejte už ani minutu, je neuvěřitelný, že celoživotní trápení vyřeší taková blbost :) nevěděla jsem, jestli přístroj neobjednat raději že zahraničí - ještě jsem pokukovala po iontoderma či dermadry, ale jelikož to zjevně funguje jen na el. proudu, který v malém množství působí na určitou část těla měl by to zvládnout každý takový přístroj :) to si spíše zjistěte, který z nich má kvalitní např polštářky do podpaží a celkové vybaveni. Cena je rozhodně napalena, ale ti, kteří tím trpí ví, že za to, aby to už konečně přestalo by dali i mnohem více než 10 tis. Občas to při procedure stipe, poté stačí jen snížit MPa :) Celý život ziju s tím, že na to nic neexistuje, a že je to spíše psychická záležitost - asi znáte ten pocit, kdy víte, že někomu budete ruku podávat a začnete se potit ještě víc.. Ale zřejmě je příčina také fyzická, když něco takového tak dobře funguje. Teď i když na to pocení myslím, tak nic, ani trošička potu :) prostě je to boží a jděte do toho, tu úlevu asi ani popsat nedovedu
spokojenost